RólunkÜdv!

Örülünk, hogy érdekel Téged, kik is vagyunk Mi. :)

Mi nem vagyunk nagy emberek, sem híresek, csupán csak kettő egyszerű ember, akik azért csinálják nap mint nap a videókat a nézők számára, hogy Ők nevessenek, és ezzel szebbé tehessük a mindennapjaikat! Mindig örömmel halljuk a pozitív visszajelzéseket, hisz ezek adnak Nekünk erőt ahhoz, hogy még nagyon sokáig csináljuk ezt értetek. :)

A csatornánk fő célja a szórakoztatás, nevettetés. Hogy éppen Gameplay, Vlog, vagy paródia keretein belül, az mindig változó, de a lényeg, a szórakoztatás.

2013 nyarán kezdtünk el igazán foglalkozni a videózással, amikor is 1.000 feliratkozó körül járhattunk YouTube-n. Azóta eltelt az idő, és a csatorna rengeteget fejlődött minden téren. Minden nap azon vagyunk, azon agyalunk, hogy a csatornát hogyan lehetne még jobbá tenni. A fejlődés mellett a nézők is egyre jobban gyülekeztek, és immáron több mint 35 ezer követőnk (feliratkozónk) van, ami számunkra egy felfoghatatlan eredmény, és ezt csakis Nektek, nézőknek köszönhetjük!
Nos, ezek vagyunk Mi, egyszerű emberek, akik csak nevettetni akarnak másokat. :)

Ha szeretnél megnézni tőlünk néhány népszerűbb és felkapottabb videót, akkor nézz körül ebben a lejátszási listában:
Katt ide
Ha egy rövidke videó keretében végig szeretnéd nézni a csatornánk fejlődését, tekintsd meg ezt:Ha kicsit részletesebben is kíváncsi vagy a csatornánk eddigi történetére, akkor ez a videó Neked készült:

Legyetek jók, tanuljatok és ne beszéljetek csúnyán ...